Bp Gruppen

Bli med på bransjens beste boligsamarbeid

Nå har du muligheten til å bli en viktig del av forhandlernettverket til boligkonsernet BP Gruppen Norge AS.

Gjennom over 30 års erfaring fra bransjen, har konsernet bygd opp tre solide huskjeder som alle har sine unike satsingsområder. Felles for alle tre, er deres ambisiøse strategi om videre vekst med flere nye og dyktige forhandlere over hele landet.

Vi er konsernet som setter våre forhandlere i posisjon til raskt å få rett produkt ut i markedet. Les mer om dette, samt vår unike pris- og mengdegaranti 👇🏼

10 grunner til at vi har bransjens beste forhandleravtale

Hvorfor skal du velge oss? Her ser du våre viktigste punkter i innholdspakken som vi tilbyr alle forhandlere i vårt brede nettverk.

1: Skreddersydde arkitekttjenester sikrer rett bolig til riktig tomt

Våre forhandlere får gratis tilgang til arkitekttjenester, vi kaller det ArkDesk. Dette er en attraktiv tjeneste fra vårt hovedkontor hvor våre arkitekter bistår deg i tidlig fase med å skreddersy produkter som passer ditt salgsmarked samt tomten du skal bygge på.

ArkDesk benyttes både i utviklingen av prosjektboliger og når din enebolig- eller hyttekunde ønsker justeringer på katalogmodeller. Målet er rask å tilby skisser slik at du effektivt kommer i en god salgsposisjon.

Idar.jpg

2: Rask, gratis kalkyle samt pris- og mengdegaranti

Når boligskissen er klar, vil du i løpet av noen få dager får en gratis kalkyle på prosjektet. Effektive prosesser er utrolig viktig, og derfor er korte leveringstider fra hovedkontoret alltid et mål hos oss.

Vi er alene i bransjen om å påta oss alt masse- og kalkyleansvar. Det betyr at det er vi som har ansvaret for at du får riktig materialer levert til din byggeplass. Leveransen skal skje til avtalt pris og rett tid. Effektivt og forutsigbart!

3: Vi tar på oss fullt prosjekteringsansvar

Teknisk avdeling på hovedkontoret har sentral godkjenning og leverer komplette prosjekteringstjenester for alle våre forhandlere. Hos oss prosjekterer vi hvert eneste bygg.

Vi har ansvarsrett for alle nødvendige fagområder innenfor enebolig, hytter, småhus og flermannsboliger. Når du er forhandler hos oss, trenger du ikke å ha ingeniørkompetanse i eget selskap. Vårt apparat tar vare på deg og setter deg i rett posisjon til å rask selge i ditt marked.

arkitekter2_ny-web_2.jpg

Vil du vite mer om å bli forhandler?

Vi tar gjerne kontakt med deg for å fortelle deg mer om hvilke fordeler du får ved å bli ny forhandler i BP Gruppen Norge.

4: Et solid hovedkontor med dine egne kontaktpersoner

Hovedkontoret har et av landets største fagmiljøer innen trehusbygging. Her får du dine egne rådgivere. Du vet alltid hvem du skal kontakte. Når du skal ha et nytt byggesett, sender du inn kun én bestilling og mottar fire fakturaer. Resten fikser vi. På denne måten bruker du lite tid på administrasjon og mer tid på salg, kundeoppfølging og bygging.

testbilde_ansatte.jpg

5: Få gode henvendelser fra potensielle kjøpere

Å få nok henvendelser på dine prosjekter er helt avgjørende for få et godt salgsresultat. Som forhandler i en av våre kjeder, får du ditt eget markedsføringsteam i ryggen. De er eksperter på markedsføring av boliger, og garanterer deg stadig påfyll av nye henvendelser fra potensielle kjøpere.

Markedsavdelingen-des-2023.jpg

6: Et bredt utvalg av hus, hytter og prosjektboliger

Uansett hva du ønsker å bygge, så finner du modellene markedet etterspør hos oss.

Hus-collage 2.jpg

7: Tilgang på byggeklare tomter

BP Gruppen Norge har et strategisk småhussamarbeid med Clemens Eiendom som besitter en tomtebank på nærmere 940.000 daa fordelt over hele landet. Det sikrer våre forhandlere tilgang på ledige, byggeklare tomter som blir avgjørende for å lykkes i fremtidens boligmarked.

flyfoto_by.jpg

8: Norske kvalitetsleverandører

BP Gruppen Norge har grossistavtaler hos store, norske kvalitetsleverandører slik at du sikres topp leveranse av produkter til dine byggeprosjekter. Les mer om dette her.

Et utvalg av våre kvalitetsleverandører Et utvalg av våre kvalitetsleverandører

9: Solide systemer som fungerer i markedet

Etter over 30 år i bransjen, har konsernet utviklet solide systemer og rutiner som du får tilgang til. Dette sikrer deg full kontroll på dine byggeprosjekter. Våre systemer benyttes både av egeneide salgskontorer samt ute hos vårt brede forhandlernettverk. Målet er å tilby en oppdatert systempakke som sikrer deg både oversikt og trygghet i et marked som stadig er i utvikling.

Vi ønsker langsiktige avtaler med våre forhandlere, men har likevel ingen bindingstid du må forholde deg til. Skulle du ønske å forlate kjeden, er oppsigelsestiden seks måneder.

10: Konkurransedyktige priser på byggesett

Vi gir deg gjerne nærmere informasjon om våre prissystemer.

Vil du vite mer om å bli forhandler?

Vi tar gjerne kontakt med deg for å fortelle deg mer om hvilke fordeler du får ved å bli ny forhandler i BP Gruppen Norge.

Velg mellom disse tre huskjedene

BP Gruppen Norge består av tre spennende huskjeder som alle har sine unike satsingsområder. Hvem av dem passer best for deg?

Archihus:

Norske, stilsikre boliger med arkitektur i moderne funkisstil. Dette er en kjede i god utvikling med store ambisjoner og korte beslutningslinjer. Archihus tilbyr blant annet:

 • Personlig og ukentlig oppfølging
 • Ingen medlemsavgift til kjeden
 • Lokal markedsføring i forhandlers område
 • Forhandlere med høy kompetanse

Les mer her

BoligPartner:

Er en nasjonal og sterk merkevare med over 30-års erfaring innen bolig- og hyttebygging. På lag med skogen, utvikler og bygger BoligPartner attraktive boliger for alle. Hos BoligPartner får du blant annet: 

 • Stor bredde i produktsortimentet
 • God salgs- og driftsoppfølging
 • Ingen medlemsavgift til kjeden
 • Aktivt og bredt forhandlernettverk

Les mer her

Skalahus:

Har sin ekspertise innen eiendomsutvikling og Skalahus bistår deg tett i utviklingen av store og mindre boligområder. Hos Skalahus får du blant annet:

 • Rådgivning og dedikerte ressurser
 • Konsept- og mulighetsstudier
 • Lønnsomhets- og risikoanalyser
 • Vektlegger prosjektmarkedsføring

Les mer her